×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip aanwezig bij huwelijk Harry

  Prins Philip aanwezig bij huwelijk Harry

  Prins Philip kan zaterdag toch aanwezig zijn bij het huwelijk van zijn kleinzoon prins Harry en Meghan Markle. Dat bevestigt Buckingham Palace vrijdag.


  De 96-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth onderging begin april een heupoperatie. Daarna verbleef hij elf dagen in het ziekenhuis en werkte hij vervolgens op Windsor Castle, de trouwlocatie van zaterdag, aan zijn herstel. De prins is op tijd fit om de huwelijksplechtigheid in St. George's Chapel bij te wonen.

  De hertog van Edinburgh wilde er alles aan doen om aanwezig te kunnen zijn bij de bruiloft. "Zijn wilskracht is ongelofelijk. Als hij iets in zijn hoofd heeft, doet hij het ook", vertelde een ingewijde vorige week aan The Sun. Zo liep Philip meermaals de trappen in Windsor Castle op en af om weer op krachten te komen.

  18 mei 2018 - 13:36