×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry verlangt naar een normaal leven.

  'Hij heeft veel last van mensen die over hem oordelen'

  Prins Harry verlangt naar een normaal leven.

  Dit zegt Figueras in de ABC-special Royal Divide: Harry, Meghan and the Crown.


  In de tv-special doet Figueras, een professionele polospeler uit Argentinië en ambassadeur van Harry’s stichting Sentebale, uit de doeken hoe het gaat met Harry sinds die eerder deze maand aankondigde een stap terug te doen in het Britse koningshuis.

  “Ik sprak een paar dagen geleden met Harry”, zegt Figueras. “Hij heeft veel geleden onder alle dingen die hem zijn overkomen. Hij heeft veel last van mensen die over hem oordelen.” Figueras zegt dat hij de hertog van Sussex wel begrijpt. “Harry is vader, een man die probeert zijn welp en zijn leeuwin te beschermen tegen wat er maar nodig is.”

  Ook zegt Figueras: “Hij is een geweldige man, een man waar zijn moeder Diana trots op zou zijn”. Harry heeft alle recht op privacy, vindt Figueras. “Want als er duizend paparazzi voor je huis in Canada staan te wachten om een foto te kunnen maken van je zoon, is dat niet erg normaal.”

  Prins Harry werd vorige week herenigd met zijn vrouw Meghan en zoon Archie in Canada. Het echtpaar verdeelt tegenwoordig de tijd tussen Canada en Engeland.

  3 februari 2020 - 13:29