×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry en Cressida bij rugbywedstrijd

  Britse prins en vriendin steeds vaker samen in het openbaar

  Prins Harry en Cressida bij rugbywedstrijd

  Prins Harry en zijn vriendin Cressida zijn weer eens samen op pad geweest. Zondag zijn ze gezien bij een rugbywedstrijd in een buitenwijk van Londen, Twickenham. Op de website van de Britse krant Express staan foto's van het verliefde stel.


  Tijdens de wedstrijd concentreerde de 29-jarige Harry zich volgens de krant op het spel, maar Cressida zou meer oog hebben gehad voor de prins.

  Harry en Cressida zijn er volgens Express eindelijk aan toe om hun liefde voor elkaar met de wereld te delen. Eerst werden ze namelijk nauwelijks samen gezien in het openbaar en deze week zijn ze al twee keer samen gespot bij publieke gelegenheden.

  Vrijdag vergezelde de 24-jarige blondine de zoon van prins Charles naar een liefdadigheidsbijeenkomst. Op foto's is te zien hoe zij hem daar een kus op de wang gaf.

  9 maart 2014 - 18:42