×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry bezoekt Colosseum

  Britse prins sluit bezoek aan Italië af

  Prins Harry bezoekt Colosseum

  Prins Harry heeft maandagmiddag een bezoek gebracht aan het Colosseum in Rome. De zoon van prins Charles was enorm onder de indruk van het amfitheater in de Italiaanse hoofdstad, zo weet The Telegraph.


  Volgens de Britse krant stond het bezoek niet op de planning, maar had prins Harry er zelf nadrukkelijk om gevraagd. De prins kreeg een rondleiding van gids Laura Ciglioni. Zij laat weten dat de prins het Colosseum 'prachtig' vond. Het bezoek was maar kort, namelijk zo'n 10 minuten. Harry zou Ciglioni hebben gezegd dat hij nog wel wat langer rond had willen kijken. "Ik zal moeten wachten tot de volgende keer", zei Harry haar.

  Tijdens het bezoek van de prins bleef het Colosseum gewoon open voor toeristen. Volgens de Britse krant waren veel van hen verrast door de aanwezigheid van de kleinzoon van koningin Elizabeth. Prins Harry was in Italië voor de herdenkingen van de 70e verjaardag van de strijd om Monte Cassino. Hij kwam zaterdag aan.

  20 mei 2014 - 09:00