×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry arriveert met trein in Schotland

  Hij is dinsdag gespot in Schotse hoofdstad Edinburgh.

  Prins Harry arriveert met trein in Schotland

  Prins Harry is teruggekeerd naar het Verenigd Koninkrijk.


  Woensdag neemt hij daar deel aan een bijeenkomst van het toeristische initiatief Travalyst, dat hij in september in Amsterdam presenteerde.

  Travalyst is een initiatief van een aantal grote reisorganisaties dat de negatieve impact van toerisme op onder meer het milieu moet beperken. Met het oog op die missie koos Harry ervoor de trein te nemen naar het treinstation Edinburgh Waverley. Op foto’s is te zien dat hij gekleed ging in een spijkerbroek en op zijn hoofd een pet droeg. Hij droeg zijn eigen rugzak en een kledinghoes met daarin zijn nette pak.

  Voor prins Harry is de bijeenkomst in Edinburgh zijn eerste grote openbare optreden sinds hij met Meghan aankondigde een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis en grotendeels in Canada te gaan wonen.

  Afspraken

  Harry en Meghan hebben deze week meer afspraken. Vrijdag heeft Harry een ontmoeting met Jon Bon Jovi. Hij zal zijn nummer Unbroken opnieuw opnemen met het Invictus Games-koor, ten bate van Harry’s Invictus Games Foundation. Alle opbrengsten van het liedje gaan naar de organisatie voor veteranen met blijvend letsel. Harry zal bij de opnames aanwezig zijn.

  Harry en Meghan zijn tot en met 9 maart in het Verenigd Koninkrijk voor verschillende evenementen. Daarna reist het koppel terug naar Canada, waar de twee samen met zoontje Archie een groot deel van de tijd verblijven.

  26 februari 2020 - 00:18