×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles deelt kerstkaart

  Prins Charles deelt kerstkaart

  Prins Charles is al helemaal in de kerstsfeer. De Britse troonopvolger deelde maandag via zijn officiële Twitteraccount een foto van zijn kerstgroet voor 2017.


  'Ik wens u een heel gelukkige kerst en nieuwjaar', staat op een kaartje dat in een kerstboom is gehangen. Naast de tekst prijkt een foto van de prins van Wales en zijn vrouw Camilla.

  De foto dateert van de zeventigste verjaardag van Camilla, die ze in juli op het landgoed Highgrove vierde. Het plaatje is geschoten door Hugo Burnand. Hij is geen onbekende voor de Britse royals, want in 2011 was hij tijdens het huwelijk van prins William en Kate de officiële bruiloftsfotograaf.

  De oudste zoon van Charles publiceerde maandag ook de foto voor zijn koninklijke kerstkaart. Op het plaatje poseren William en Kate samen met hun vierjarige zoontje George en tweejarige dochtertje Charlotte.

  19 december 2017 - 09:33