×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew reist naar Bahrein

  Viering 200-jarige band tussen Bahrein en Groot-Brittannië

  Prins Andrew reist naar Bahrein

  Prins Andrew reist deze week naar Bahrein. De zoon van koningin Elizabeth heeft daar volgens de Britse krant Express een ontmoeting met de koning van het land.


  De ontmoeting staat in het teken van de viering van de 200-jarige band tussen de Golfstaat en Groot-Brittannië. Het reisje van prins Andrew begint dinsdag. De 53-jarige hertog van York is volgens de krant door de Britse regering gevraagd om af te reizen naar Bahrein.

  Het programma van de prins is onder meer gevuld met activiteiten die voor hem belangrijk zijn. Zo zal hij een aantal jonge Bahreinse ondernemers ontmoeten en woont hij een concert bij van het Royal Philharmonic Orchestra. De prins zal ook aanwezig zijn bij de officiële start van de zogenoemde GREAT British Week.

  Het bezoek van de prins kan ook rekenen op kritiek. Mensenrechtenactivisten zijn volgens de krant namelijk van mening dat een groot deel van de bevolking het niet goed heeft onder het bewind van koning Hamad. De koning was vorig jaar nog in Engeland. Hij had toen een ontmoeting met koningin Elizabeth. In september ontmoetten de koning van Bahrein en prins Andrew elkaar ook al eens in Londen. Ze spraken toen ook over de viering.

  14 januari 2014 - 10:11