×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Negeren, die Samantha

  Door Marc van der Linden

  De Engelse zender Channel 5 zond onlangs de documentaire Meghan And The Markles: A Family At War uit. De hysterische titel zorgde ervoor dat ik er niet veel van verwachtte. Maar al snel bleek dat de documentaire goed in elkaar zat. Natuurlijk kreeg Meghan’s halfzus Samantha alle ruimte haar gal te spuwen en werd zijzelf nauwelijks kritisch…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew ontvangt vele felicitaties

  Hertog van York viert 59ste verjaardag

  Prins Andrew ontvangt vele felicitaties

  Prins Andrew is dankbaar voor alle felicitaties die hij dinsdag heeft ontvangen. “Bedankt iedereen voor de lieve berichten op de verjaardag van de hertog van York”, laat de zoon van koningin Elizabeth en prins Philip weten via zijn Twitter-account.

  De Brit, die 59 kaarsjes mag uitblazen, ontving via social media felicitaties van onder meer het leger en van zijn familie. Ook kreeg hij verschillende feestelijke emoji’s.

  https://twitter.com/BritishArmyNE/status/1097798656932089856?s=19

  Wat de royal gaat doen om zijn verjaardag te vieren, is niet bekendgemaakt. Maandag bracht hij nog een bezoek aan het meteorologisch instituut en de universiteit in het Britse plaatsje Exeter.

  19 februari 2019 - 12:57