×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Andrew brengt bezoek aan Australië

  Prins Andrew brengt bezoek aan Australië

  Prins Andrew, de hertog van York, heeft tijdens zijn tour door Australië zaterdag een bezoek aan Brisbane gebracht. Hier sprak de zoon van koningin Elizabeth met de Australische minister van Innovatie en een aantal lokale ondernemers die innovatieve projecten hebben gelanceerd.


  De hertog van York is de eerste Britse ´royal´ in ruim een halve eeuw tijd die het lid van het gemenebest aandoet. In 1963 bracht zijn moeder een uitgebreid bezoek aan het verre continent.

  Andrew wordt vergezeld door een aantal grote Britse industriëlen. Hij werd vrijdag welkom geheten op Bond University in Queensland. Hier sprak de hertog met docenten en talentvolle studenten.

  23 september 2017 - 14:54