×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De foto’s van Amalia

  Door Marc van der Linden

  Wie had gedacht dat onze eigen Tweede Kamer beelden van Amalia in haar vrije tijd zou maken en die ook nog zou uitzenden? Elk tv-programma of ieder tijdschrift zou er boze brieven van de Rijksvoorlichtingsdienst over krijgen of zelfs een rechtszaak van de koning. Maar in het bestuurscentrum van het land, waar men beslist over…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Plannen William en Kate aangepast om sneeuw

  Plannen William en Kate aangepast om sneeuw

  Prins William en zijn vrouw Kate hebben vandaag hun schema moeten aanpassen tijdens hun officiële bezoek aan Zweden. Hevige sneeuwval gooide roet in het eten, waardoor het ochtendprogramma van de Britse royals op de luchtmachtbasis in Uppsala niet doorging, zo meldt Kensington Palace via Twitter.


  Wel ontvingen William en Kate vanochtend van minister van Defensie Peter Hultqvist een briefing over het Zweedse leger. Of de sneeuw de overige plannen in de war heeft geschopt is nog niet bekend: de hertog en hertogin zouden namelijk doorreizen naar Noorwegen waar ze 's middags lunchen met de Noorse koninklijke familie.

  De Britse prins en zijn vrouw zijn sinds dinsdag in Zweden. Op de eerste dag werden ze verwelkomd met een lunch op het Koninklijk Paleis in Stockholm. Daarbij waren behalve kroonprinses Victoria en haar man Daniel ook koning Carl Gustaf en koningin Silva aanwezig. Gisteren kwamen William en Kate ook langs op slot Haga, waar Victoria met haar man en kinderen woont.

  1 februari 2018 - 11:21