×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Twee of drie zoenen?

  Door Marc van der Linden

  Wat heeft iedereen zich druk gemaakt over prins Harry en zijn Meghan. Ik ook hoor. Ik had vooral medelijden met die oude koningin Elizabeth en vond het ook heel zielig voor prins Charles, die toch al zijn leven lang in de reserverol heeft gelopen. En juist nu hij bijna aan de beurt moet zijn, kan hij niet meer op zijn populaire jongste zoon…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oudste kleindochter queen Elizabeth trots op haar oma

  Zara zegt in ontbijtshow dat Elizabeths woorden hard nodig waren

  Oudste kleindochter queen Elizabeth trots op haar oma

  Ook Zara Tindall, de 38-jarige dochter van prinses Anne, is erg trots op de tv-toespraak die haar oma zondag gaf.


  Volgens Zara waren de woorden van Elizabeth “100% wat het land nodig had”. Ze gaf vanochtend een interview in de talkshow Good Morning Britain. Wel op afstand uiteraard.  Ze voegde nog toe: “ik hoop dat iedereen luistert en dat we terug kunnen gaan naar de normale manier van leven”.

  Lees ook:

  De toespraak van Elizabeth werd overal goed ontvangen. Vooral haar rustige toon, rake woorden en blijk van hoop en waardering scoorden hoog. Heb je de speech nog niet gezien? Je kunt ‘m hieronder bekijken en beluisteren, deze is in het Engels (met Engelse ondertiteling).

  Meer lezen over royals? Bestel snel uw digitale versie van Royalty.

  Bron: ANP. Beeld: ANP/EPA, Twitter @RoyalFamily

  7 april 2020 - 11:30