×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Munt voor prins George’s vijfde verjaardag

  Munt voor prins George’s vijfde verjaardag

  De Royal Mint - de Britse Koninklijke Munt - grijpt de vijfde verjaardag van de Britse prins George aan voor het uitgeven van een nieuwe herdenkingsmunt. De officiële Britse geldmaker heeft een speciale munt van vijf pond gemaakt waarop een afbeelding staat van de legende van St. George and the Dragon, in Nederland beter bekend als Sint Joris en de draak. Op de achterkant staat George' oma koningin Elizabeth afgebeeld.


  De munt is voor 13 pond verkrijgbaar. Ook zijn er speciale edities in goud en in zilver voor respectievelijk 500 pond en 82,50.

  George werd afgelopen week voor het laatst gezien bij de doop van zijn broertje prins Louis. Zondag viert hij zijn vijfde verjaardag.

  18 juli 2018 - 10:35