×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan niet voor tv-interview naar Ellen DeGeneres

  Ellen en Meghan blijken goede vrienden

  Meghan niet voor tv-interview naar Ellen DeGeneres

  Meghan, de hertogin van Sussex, komt niet langs in de tv-show van Ellen DeGeneres.


  Geruchten over een eventueel interview in de populaire Amerikaanse talkshow kloppen niet, zeggen bronnen tegen People.

  De Daily Mail berichtte eerder vrijdag op basis van ‘insiders’ over vergaande plannen voor een tv-interview. Volgens de tabloid zijn Ellen en Meghan goed bevriend en zouden ze al langere tijd praten over de mogelijkheden.

  Het zou het eerste interview moeten worden waarin Meghan praat over de beslissing die ze samen met haar man prins Harry maakte om een stap terug te doen binnen het Britse koningshuis. De hertog en hertogin van Sussex verblijven momenteel in Canada.

  25 januari 2020 - 12:34