×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Meghan knuffelt Suits-fan die ze van Instagram kent

  Meghan knuffelt Suits-fan die ze van Instagram kent

  Meghan, hertogin van Sussex, kwam dinsdag in Auckland een bekende tegen. Hannah Sergel wachtte urenlang in de kou en regen op Meghan, met wie ze via Instagram geregeld contact had.


  Hannah hoopte de aandacht van de hertogin te trekken met een bord waarop stond: het is Hannah van Instagram. En dat lukte. Meghan zag Hannah staan en gaf haar een knuffel, tot grote blijdschap van de Nieuw-Zeelandse. "Dit was het hoogtepunt van mijn leven", liet Hannah weten op Twitter. Na haar korte praatje met de hertogin was Hannah naar eigen zeggen helemaal van slag. "Ik was er zo ondersteboven van dat de minister-president van Nieuw-Zeeland me moest troosten."

  Minister-president Jacinda Ardern vergezelde Meghan en haar man prins Harry dinsdag in Auckland, waar het stel een liefdadigheidsinstelling voor kinderen en het Auckland War Memorial Museum bezocht. Ook maakten de hertog en hertogin van Sussex tijd voor het vele publiek dat voor hen op de been was.

  Voor haar verloving met Harry was Meghan heel actief op social media, onder meer met haar eigen lifestyleblog The Tig. Dat veranderde toen ze een relatie kreeg met de prins. Toen de trouwplannen werden aangekondigd stopte Meghan helemaal met social media.

  30 oktober 2018 - 13:28