×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Meghan en Kate zien Serena verliezen op Wimbledon

  Video: Meghan en Kate zien Serena verliezen op Wimbledon

  Kate en Meghan, de echtgenotes van de Britse prinsen William en Harry, zijn zaterdag samen naar de vrouwenenkelspelfinale op Wimbledon gegaan. In de Royal Box op het Centre Court zagen ze hoe de Duitse tennisster Angelique Kerber de finale won van de Amerikaanse Serena Williams: 6-3 6-3.


  Meghan had waarschijnlijk liever gezien dat Serena de winst pakte. De twee zijn goede vriendinnen van elkaar. De tennisster zat in mei ook op de eerste rij bij de bruiloft van Harry en Meghan.

  De hertoginnen van Cambridge en Sussex hadden het desondanks naar hun zin, zo bleek uit de beelden waarop ze geregeld geanimeerd met elkaar praatten. Voor de vrouwenfinale kregen Kate en Meghan ook nog het eind van de wedstrijd tussen Novak Djokovic en Rafael Nadal voorgeschoteld.

  Kate is zondag weer van de partij, als de mannenfinale op het programma staat. Ze neemt dan haar man William mee.

  15 juli 2018 - 15:50