×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Medeleven koningin Elizabeth voor Canada

  Medeleven koningin Elizabeth voor Canada

  Koningin Elizabeth en prins Philip leven mee met de slachtoffers en nabestaanden van het busongeluk met daarin een jeugdijshockeyteam in Canada. Het vorstenpaar bracht vandaag hun condoleances over aan de familie, in zowel het Engels als het Frans.


  'Prins Philip en ik waren bedroefd toen we hoorden over het ongeluk met het team van de Humboldt Broncos. Onze gedachten en gebeden gaan uit naar de families die hun geliefde hebben verloren en naar het Canadese volk', aldus Elizabeth, die naast het Verenigd Koninkrijk ook staatshoofd is van Canada.

  Bij het ongeval zaterdag kwamen veertien mensen om het leven. De spelers van het team zijn tussen de 18 en 21 jaar.

  9 april 2018 - 12:13