×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Lied over prinses Diana mag niet

  Princess Die van album Lady Gaga gehaald

  Lied over prinses Diana mag niet

  Lady Gaga's lied over prinses Diana verschijnt niet op haar nieuwe album Artpop. De zangeres wilde het nummer Princess Die graag op het album, maar de platenbazen van Streamline hebben haar er van overtuigd het te schrappen. De platenbazen kwamen tot hun besluit vanwege negatieve reacties op het nummer van Britse fans. De zangeres geeft toe dat het lied "niet zo goed is als de rest", maar toch had ze het graag op haar album gezien, volgens Daily Mirror. De 27-jarige Gaga was een jong meisje toen Diana in 1997 om het leven kwam door een auto-ongeluk, maar ze zegt dat de prinses een van de meest belangrijke personen in haar leven is. Tijdens een concert in Twickenham vorig jaar, waar ze het nummer speelde, zei ze tegen het publiek: "Ik voorspel controversie, maar dat kan me niets schelen."


  7 november 2013 - 07:55