×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koor Harry en Meghan’s huwelijk krijgt platencontract

  Koor Harry en Meghan’s huwelijk krijgt platencontract

  Het koor dat in mei indruk maakte tijdens het huwelijk van prins Harry en Meghan Markle is voorlopig nog niet uitgezongen. The Kingdom Choir, dat op 19 mei Stand By Me zong voor het pasgetrouwde stel, heeft een platencontract getekend bij Sony Music UK. Dat meldt de BBC.


  Dankzij de bruiloft van Harry en Meghan werd The Kingdom Choir wereldberoemd. Zo'n 1,9 miljard mensen volgden de trouwerij op televisie en zagen het koor dus optreden. Voor 19 mei bestond het grootste publiek van The Kingdom Choir uit zo'n tweehonderd man.

  Ook na de bruiloft van de hertog en hertogin van Sussex was er veel interesse voor het optreden van The Kingdom Choir. De beelden van Stand By Me werden op YouTube al ruim 3 miljoen keer bekeken.

  "Het koor is verrukt over wat er de afgelopen maanden allemaal is gebeurd", reageerde dirigente Karen Gibson op het tekenen van het platencontract. "Het was een achtbaan, maar we zouden het niet anders willen. Eerst de eer om te mogen zingen tijdens de royal wedding en nu opwinding van een contract met Sony."

  24 juli 2018 - 15:50