×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke gasten in Windsor gearriveerd voor huwelijk prinses Eugenie

  Koninklijke gasten in Windsor gearriveerd voor huwelijk prinses Eugenie

  Prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zijn donderdag aangekomen op Windsor Castle. In de kapel van het kasteel zullen zij vrijdag hun geloftes uitwisselen. Ook haar ouders, prins Andrew en Sarah Ferguson, en haar zus prinses Beatrice zijn afgereisd naar het kasteel, blijkt uit foto's die Britse media hebben gepubliceerd.


  De koninklijke standaard wappert ook weer op Windsor, wat betekent dat ook koningin Elizabeth en prins Philip zijn aangekomen. Het is nog niet zeker of Philip vrijdag ook aanwezig is bij de ceremonie. Hertogin Camilla heeft zich in elk geval al afgemeld voor het koninklijk huwelijk, omdat zij al een bezoek zou brengen aan een Schotse school.

  In St. George's Chapel werd ook de bruiloft van prins Charles en hertogin Camilla gehouden, en recent het huwelijk van prins Harry en Meghan.

  11 oktober 2018 - 19:57