×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Koninklijke fans voor rugbyclub

  Prins William feest mee met het team

  Koninklijke fans voor rugbyclub

  [Prins William heeft zaterdag in Cardiff feest kunnen vieren met de rugbyers van Wales. Die verzekerden zich voor het eerst in zes jaar van de eindzege in het zogenoemde zeslandentoernooi. Wales deed dat door in het Millennium stadion titelhouder Ierland met 25-7 overtuigend te verslaan. De Welshmen behaalden tevens de ‘grand slam’: alle wedstrijden in de ‘Six Nations’ werden gewonnen.

  https://twitter.com/KensingtonRoyal/status/1106974824235257856?s=19

  William had voorafgaand aan de wedstrijd een ontmoeting met donateurs van het fonds dat de Welsh Rugby Union heeft opgericht om zwaar geblesseerde rugbyers uit Wales te ondersteunend. Ook sprak de prins met oud-spelers die hulp krijgen. Hij opende bij zijn bezoek aan Cardiff ook de nieuwe brouwerij van Brains, de grootste bierproducent van het prinsdom en sponsor van de rugbybond.

  Prins William is in december 2016 zijn grootmoeder koningin Elizabeth opgevolgd als beschermheer van de Welsh Rugby Union, terwijl zijn broer prins Harry de Engelse rugbyers onder zijn hoede kreeg. Hun tante prinses Anne staat sinds jaar en dag achter de Schotse nationale ploeg, hetgeen bij haar thuis nog wel eens tot verhitte discussies leidde met schoonzoon Mike Tindall. Die immers speelde voor de Engelse rugbyploeg.

  Anne was zaterdag op Twickenham bij Londen voor de ontmoeting tussen Engeland en Schotland, maar neef Harry was tot woede van Engelse fans afwezig.

  17 maart 2019 - 11:14