×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • “Koninklijke familie zingt niet”

  Musical Diana gaat in maart in première op Broadway

  “Koninklijke familie zingt niet”

  Een van de moeilijkste dingen aan het schrijven van een musical over prinses Diana, was om de personages van prins Charles en zijn echtgenote Camilla, Diana en koningin Elizabeth te laten zingen.


  Dat zei tekstschrijver David Bryan in een interview met The New York Post.

  “Niemand in de koninklijke familie zingt, behalve ‘Happy birthday’ en ‘God Save the Queen’. En ik denk niet dat de koningin ‘God Save Me’ zou zingen”. Bryan, die ook bekend is als toetsenist van Bon Jovi, ging samen met theatermaker Joe DiPietro de uitdaging aan om een musical te maken over prinses Diana.

  De musical vertelt over het leven van de Britse prinses. Die haar sprookjeshuwelijk met prins Charles uiteen zag spatten en sinds haar toetreding tot het Britse koninklijk huis dagelijks de voorpagina’s van de Britse tabloids sierde. In 1997 kwam Lady Di om het leven door een ongeval in Parijs.

   

  1 februari 2020 - 17:05