×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Kaartjes verjaardagsfeest Elizabeth kosten 200 euro

  Groot feest in juni

  Kaartjes verjaardagsfeest Elizabeth kosten 200 euro

  Een toegangsbewijs voor een straatfeest ter gelegenheid van de negentigste verjaardag van de Britse koningin Elizabeth kost 150 pond (200 euro). Dat heeft haar kleinzoon Peter Phillips aangekondigd.


  De zogeheten Patron's Lunch wordt op 12 juni gehouden en krijgt volgens de koninklijke telg een 'carnavaleske sfeer'. Er komen 10.000 gasten van organisaties waarbij Elizabeth is betrokken. Duizend kaartjes zijn voor het gewone publiek beschikbaar. Die kunnen daarop kans maken via een loterij, maar moeten er vervolgens wel zelf voor betalen.

  Elizabeth viert twee keer per jaar haar verjaardag, op de dag zelf, 21 april, en op de Britse variant van Koninginnedag op een zaterdag in juni.

  De negentigste verjaardag van de vorstin wordt ook gevierd met een dankdienst in St Paul's Cathedral en de traditionele parade Trooping the Colour.

  15 januari 2016 - 10:35