×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Invictus Games in Den Haag gaan vooralsnog gewoon door

  Spelen zijn het paradepaardje van prins Harry

  Invictus Games in Den Haag gaan vooralsnog gewoon door

  De Invictus Games, die dit jaar in Den Haag zullen plaatsvinden in mei, gaan vooralsnog door.


  Natuurlijk zijn er, net als bij de organisatoren van andere grote evenementen, reële zorgen om het zich uitbreidende Corona-virus. Ook het team achter de Invictus Games, waarvan prins Harry de bedenker en beschermheer is, houdt de situatie nauwlettend in de gaten. “We volgen het advies van het RIVM en monitoren de situatie”, aldus een woordvoerder. Van een streep door de spelen zetten is momenteel geen sprake, er zijn op dit moment geen concrete redenen om het evenement niet te laten doorgaan.

  LEES OOK:

  De reactie volgt na publicatie van een artikel door het Britse blad The Sun, dat meende dat het voor de deelnemers weleens heel gevaarlijk zou kunnen zijn aan de spelen in Nederland deel te nemen, nu ook in ons land enkele bevestigde besmettingen zijn met het Corona-virus.

  Aan de Invictus Games doen ieder jaar (oud-)militairen mee, die lichamelijk of mentaal gewond zijn geraakt tijdens hun werk in het leger. De eerste editie ervan vond plaats in 2014. Dit jaar is het dus de beurt aan Nederland om te mogen hosten, met als voornaamste locatie de Sportcampus Zuiderpark, in Den Haag.

   

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  2 maart 2020 - 12:18