×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry onthaalt militairen op Buckingham Palace

  Ontvangst in het teken van Invictus Games

  Harry onthaalt militairen op Buckingham Palace

  Prins Harry heeft woensdag het Britse team bekendgemaakt dat in mei deelneemt aan de Invictus Games. De sporters werden ontvangen op Buckingham Palace.


  De Invictus Games, speciale wedstrijden voor militairen die invalide zijn geraakt, worden dit jaar gehouden in de Amerikaanse staat Florida. Het evenement, dat wat weg heeft van de Paralympische Spelen, is bedacht door Harry en vond voor het eerst plaats in 2014.

  De prins is inmiddels al bezig met de volgende editie die volgend jaar in Toronto plaatsheeft. Op 2 mei reist Harry naar de Canadese stad af voor de officiële lancering.

  6 april 2016 - 13:10