×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry en Meghan maken zich klaar voor lange reis down under

  Harry en Meghan maken zich klaar voor lange reis down under

  De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan gaan samen een officieel bezoek brengen aan Australië, Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Het wordt een bezoek van zestien dagen, van 16 tot 31 oktober.


  De focus van het bezoek zal liggen op de Invictus Games, die dit jaar van 20 tot 27 oktober in Sydney worden gehouden. De Invictus Games is een paralympisch sportevenement voor militairen en veteranen die tijdens hun werk gewond zijn geraakt. Het evenement is een initiatief van Prins Harry. De spelen worden dit jaar voor de vijfde keer gehouden. In 2020 wordt het evenement in Den Haag gehouden.

  Verder zal het koninklijk bezoek vooral aandacht besteden staan van milieu, natuurbescherming en duurzaam toerisme. Zo zullen zij bijvoorbeeld initiatieven voor bosbescherming bezoeken in Colo-i-Suva en een nieuw wetenschappelijk instituut openen in Taronga Zoo, een dierentuin in Sydney. In de zoo staat voor Prins Harry en Meghan een ontmoeting gepland met twee koala's.

  Verder zullen ze onder meer een bezoek brengen aan 117 jaar oude kustmammoetbomen, een fokprogramma van de bedreigde Kiwi-vogel en het Nationaal park Abel Tasman.

  5 oktober 2018 - 09:47