×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry druk met voorbereidingen Invictus Games

  Vanavond openingsceremonie in Queen Elizabeth Olympic Park

  Harry druk met voorbereidingen Invictus Games

  Prins Harry doet er alles aan om de openingsceremonie van de Invictus Games woensdagavond tot een groot succes te maken. Woensdagmiddag nam de Britse prins een kijkje in het Queen Elizabeth Olympic Park in Londen, waar de door hem georganiseerde spelen voor oud-militairen plaatsvinden, om te zien hoe het met de voorbereidingen staat.


  Op een foto die door het officiële Twitter-account van de Britse royals werd gepost, is te zien hoe Harry overlegt met medewerkers van het evenement dat nog duurt tot 14 september. Aan de wedstrijden in negen sporten doen 430 veteranen uit 14 landen mee.

  Prins Harry lanceerde het idee in maart en heeft sindsdien veel tijd gestoken in de voorbereidingen. De openingsceremonie van het evenement belooft een waar spektakel te worden. Zo doet het wereldberoemde stuntteam van de luchtmacht, de Red Arrows, mee en zingt Chris Martin van Coldplay een speciaal nummer.

  10 september 2014 - 16:09