×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry danst met klein meisje op zijn schouders

  Prins troost huilend meisje tijdens feest Invictus Games

  Harry danst met klein meisje op zijn schouders

  De vijfjarige Isabelle Nixon huilde tranen met tuiten tijdens de sluitingsceremonie van de Invictus Games, het succesvol verlopen sportevenement voor gewonde oud-soldaten. Isabelle kon het podium niet zien, waar een keur aan artiesten optrad. Gelukkig kwam organisator prins Harry met de oplossing: hij tilde het meisje op en zette haar op zijn schouders.


  Isabelle was meegekomen met haar vader Greg, die in 2004 zijn linkerbeen verloor tijdens een militaire missie in Iraq. Tijdens de Invictus Games voerde hij het team van de Britse rolstoelbasketballers aan. Na afloop van de finale, waarin Groot-Brittannië won van de Verenigde Staten, hadden Greg en zijn gezin een korte ontmoeting met prins Harry. Diezelfde avond herkende de prins de huilende Isabelle tussen het publiek. Hij bedacht zich geen moment en zette haar op zijn schouders. Volgens haar ouders is Isabelle apetrots dat ze met Harry heeft gedanst. Bekijk hier het filmpje van de bijzondere ontmoeting:

  18 september 2014 - 17:20