×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Harry bezocht de trainingen van paralympische sporters

  Tokio bereidt zich voor de Paralympische Spelen van 2020

  Harry bezocht de trainingen van paralympische sporters

  Tijdens zijn korte verblijf in Japan voor de finale van het WK rugby, heeft Prins Harry de kans aangegrepen om een kijkje te nemen in het nieuwe Para Arena trainingscentrum in Tokio. Daar bereiden atleten zich voor op de Paralympische Spelen die volgend jaar in de Japanse hoofdstad worden gehouden.

  Harry sprak met een aantal sporters en bekeek trainingen in rolstoelrugby, boccia en gewichtheffen. Ook had hij een ontmoeting met schoolkinderen, onder meer uit Yokohama, waar het paralympische team van Groot-Britannië volgend jaar voorafgaand aan de Spelen zijn trainingskamp opslaat.

  De aanwezigheid van de hertog van Sussex bij de grote finale in Yokohama pakte voor Engeland niet goed uit. Zuid-Afrika bleek met 32-12 duidelijk veel sterker. Harry is sinds 2017 beschermheer van Rugby Football Union, een functie die hij heeft overgenomen van zijn oma koningin Elizabeth. Broer William steunt de rugbyers van Wales en tante prinses Anne is betrokken bij de nationale ploeg van Schotland.

  3 november 2019 - 16:34