×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eurovisie-winnares op stap met William in Tel Aviv

  Eurovisie-winnares op stap met William in Tel Aviv

  Eurovisiesongfestivalwinnares Netta Barzilai is 'overweldigd' door haar gesprek met de Britse prins William. De Israëlische zangeres mocht de prins, die als eerste Britse royal een officieel bezoek brengt aan Israël en de Palestijnse gebieden, ontmoeten tijdens zijn bezoek aan Tel Aviv.


  Netta, die in mei won met het veelbesproken nummer Toy, vergezelde de hertog van Cambridge tijdens een wandeling door de Israëlische stad. Ondertussen spraken ze over mentale gezondheidszorg en diversiteit, onderwerpen die Netta na aan het hart liggen. Met haar winnende nummer moedigde ze mensen aan om ieders verschillen te omarmen. "Het was geweldig, hij is echt een heel relaxte man", jubelde ze tegen de BBC. "We hebben gesproken over eigenwaarde en hoe positiviteit en een goed voorbeeld voor mensen een verschil kan maken."

  Netta probeerde de prins tijdens hun wandeling aan het zingen te krijgen. "Je wilt mij horen zingen?", grapte hij. "Je hebt mij nog nooit horen zingen, dat wil je niet."

  De prins reisde daarna af naar Ramallah voor een ontmoeting met de Palestijnse president Mahmoud Abbas. Van de Israëlische president Reuven Rivlin kreeg William dinsdag een "boodschap van vrede" mee. "Vertel hem dat het hoog tijd is dat we samen een weg vinden om vertrouwen op te bouwen", drukte Rivlin de hertog van Cambridge op het hart. Ook William had het over vrede tussen de Palestijnen en Israël. "Ik kijk er, net als u, naar uit veel te begrijpen over de regio en over de hoop dat vrede in het gebied kan worden bereikt."

  27 juni 2018 - 16:33