×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Eugenie deelt haar trouwfoto’s met de rest van de wereld

  Eugenie deelt haar trouwfoto’s met de rest van de wereld

  Prinses Eugenie heeft zondag, twee dagen na het het huwelijk, samen met Jack de trouwfoto's uitgezocht die ze met de buitenwereld wil delen. Onder de vier beelden ook een foto met haar andere bruidsjurk.


  Het bruidspaar koos voor celebrityfotograaf Alex Bramall, die al eerder een fotoshoot met Eugenie had gedaan. Een van de foto's is gemaakt op Royal Lodge in Windsor, het thuis van prins Andrew en zijn ex-vrouw Sarah, Hertogin van York. De foto toont Jack en Eugenie vlak voordat het diner begint. Het paar heeft zich daar omgekleed, Eugenie draagt een avondjurk die door designer Zac Posen is ontworpen. Hij werd geïnspireerd door de schoonheid van Windsor en de omgeving ervan. De witte roos uit het wapen van het Huis York is daarbij op de schouders en achterzijde geborduurd, waarmee de cape is vastgezet. 

  14 oktober 2018 - 11:18