×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Elizabeth vliegt naar Kensington voor Louis

  Elizabeth vliegt naar Kensington voor Louis

  Koningin Elizabeth heeft voor het eerst haar nieuwe achterkleinkind, prins Louis, ontmoet. Ze vloog per helikopter van Windsor Castle naar Kensington Palace om het jongetje, het derde kind van prins William en zijn vrouw Catherine, met eigen ogen te bekijken.


  De 92-jarige Britse vorstin klom ontspannen uit de helikopter die vlakbij het paleis op een grasveld landde. Ze werd daarna per auto naar de voordeur gereden. De koningin had in haar hand een vers geplukt boeketje bloemen, zo zagen verslaggevers van de Daily Mail.

  Hoewel Elizabeth speciaal voor Louis kwam, zal ze ook ongetwijfeld iets mee hebben genomen voor prinses Charlotte. Het dochtertje van William en Catherine is vandaag 3 jaar geworden.

  Prins Louis, Elizabeths zesde achterkleinkind, werd vorige week maandag geboren.

  2 mei 2018 - 10:02