×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dood zwager Charles schokt William en Catherine

  Broer van Camilla overleden op 62-jarige leeftijd

  Dood zwager Charles schokt William en Catherine

  De Britse prins William en zijn vrouw Catherine hebben geschokt gereageerd op de dood van Mark Shand, de jongere broer van Camilla.


  De 62-jarige reisauteur kwam dinsdag ten val bij een hotel in New York. Hij belandde met hoofdwonden in het ziekenhuis en overleed daar zo'n 12 uur later, meldt Daily Mail.

  Voorafgaand aan de publieke optredens van William en Catherine in het Australische Canberra lieten zij donderdag een verklaring verspreiden over het plotselinge overlijden van de zwager van prins Charles. ‘De hertog en hertogin van Cambridge hebben met verdriet gereageerd op de tragische dood van Mark Shand’, staat in het bericht. ‘Hun gedachten zijn op dit moment bij de hertogin van Cornwall en haar familie.’

  In de agenda's van Camilla en prins Charles staat vanaf 18 mei een rondreis door Canada gepland. Het stel zou verschillende herdenkingen van de Eerste Wereldoorlog bijwonen en ook Victoria Day, de nationale feestdag ter ere van de geboortedag van koningin Victoria, meemaken. Volgens een ingewijde is nog niet duidelijk of het internationale bezoek volgende maand doorgaat.

  24 april 2014 - 12:31