×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Dit wil Camilla níét als Charles de troon bestijgt

  Ze maakt haar wens nu vast duidelijk

  Dit wil Camilla níét als Charles de troon bestijgt

  Er zijn al langer speculaties dat Queen Elizabeth, net als haar man Philip, een stapje terug zal gaan doen. Als Charles vervolgens de troon bestijgt, weet Camilla alvast wat ze niet ziet zitten.


  Camilla heeft een statement uitgegeven waarin ze laat blijken nadrukkelijk géén koningin genoemd te willen worden. Haar man Charles wordt natuurlijk wel koning, maar Camilla houdt het bij de titel prinses.

  Er is veel aan de hand binnen het Britse koningshuis. Prins Andrew en zijn banden met Jeffrey Epstein, met een tenenkrommend tv-interview hieromtrent als ultiem onhandige beslissing. Meghan en Harry die de schepen achter zich lijken te verbranden en een nieuw leven zonder ‘royal’ titels starten op een ander continent. En koningin Elizabeth, die komend voorjaar 94 (!) jaar wordt en zich moe en verdrietig voelt door alles wat er speelt. Het zou geen gekke gedachte zijn dat zij dan ein-de-lijk het stokje doorgeeft en we Charles als koning gaan zien, al zijn er genoeg bronnen die denken dat dit feitelijk nog wel zo’n 2 jaar kan duren.

  LEES OOK:

  Camilla wil te midden van alles dat er nu speelt en al een tijdje aan de gang is in Groot-Brittannië benadrukken dat zij zich niet comfortabel voelt bij de titel koningin. En met die reden brachten Camilla en Charles dan ook een statement naar buiten onlangs. Zo zijn we allemaal voorbereid. Koning Charles en prinses Camilla als de tijd daar is, dat we het even weten!

  Bron: Cosmopolitan.com. Beeld: ANP

  2 maart 2020 - 11:22