×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • David Beckham met prins Harry en Meghan naar Australië

  David Beckham met prins Harry en Meghan naar Australië

  David Beckham vergezelt prins Harry en zijn vrouw Meghan later dit jaar tijdens hun eerste 'royal tour' naar Australië. David Beckham kondigt zijn aanwezigheid hoogstpersoonlijk aan op Instagram.


  In Australië woont Harry een deel van de door hem opgezette Invictus Games bij, die van 20 tot en met 27 oktober in Sydney worden gehouden. Het sportieve evenement voor militairen die tijdens hun diensttijd gewond zijn geraakt, is zijn initiatief.

  David Beckham: "Ik ben ongelooflijk trots om aan te kondigen dat ik ambassadeur zal zijn voor de Invictus Games in Sydney dit jaar. Het hele Invictus Games-team, geleid door de hertog van Sussex, heeft opmerkelijke dingen bereikt in korte tijd. De sport toont zich krachtig bij het rehabiliteren en het verenigen. Ik kan niet wachten om deel te nemen aan de energie en de uitmuntendheid van de spelen dit jaar."

  In 2020 is Den Haag gaststad van de Invictus Games.

  25 augustus 2018 - 18:38