×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles vraagt Bob Marleys One Love

  Bij radiostation in Nieuw-Zeeland

  Charles vraagt Bob Marleys One Love

  Prins van Wales bracht maandag een bezoek aan het radiostation RYZ FM in een buurthuis in Auckland.


  De Brit mocht van de dj een verzoek indienen en koos voor Bob Marleys One Love. Zijn echtgenote Camilla was ondertussen elders in het gebouw met kinderen aan het knutselen.

  De dj vertelde achteraf aan lokale media dat Charles ook een praatje met hem maakte. “Hij was een makkelijke prater en zei veel in korte tijd. We hadden het zelfs over de huizenprijzen.”

  De Britse troonopvolger en Camilla, die zondag arriveerden in Nieuw-Zeeland, trapten hun zesdaagse bezoek maandag af bij het War Memorial Park, waar Charles bij een oorlogsmonument een krans neerlegde. Vervolgens reisde het koppel naar het Wesley Community Centre. Charles en Camilla gingen daarna nog langs bij onder meer een wijnmakerij, waar ze verschillende soorten mochten proeven.

  Ook dinsdag zijn de twee in Auckland te vinden. De dagen erna reizen ze naar onder meer naar Waitangi en de Bay of Islands op het Noordereiland en naar Christchurch en Kaikoura op het Zuidereiland.

  18 november 2019 - 13:19