×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles met zonen naar herdenkingsdienst

  Charles met zonen naar herdenkingsdienst

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn volgende week aanwezig bij de herdenking van de slachtoffers van de brand in de Grenfell Tower in Londen. Ook prins William, zijn echtgenote Catherine en prins Harry wonen de dienst in St. Paul's Cathedral bij, zo heeft Clarence House bekendgemaakt.


  De herdenking vindt donderdag plaats op verzoek van overlevenden en nabestaanden. De dienst wordt live op televisie uitgezonden.

  Bij de brand in de woontoren op 14 juni kwamen 71 mensen om het leven. Het Britse koningshuis leefde in de afgelopen maanden mee met de slachtoffers. Zo brachten koningin Elizabeth en prins William daags na de brand een bezoek aan slachtoffers en ging William er later nogmaals op uit met zijn broer Harry.

  8 december 2017 - 11:03