×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles legt krans bij oorlogsmonument

  Charles legt krans bij oorlogsmonument

  Prins Charles heeft de laatste dag van zijn Australische trip gespendeerd in Darwin. Daar ontmoette hij familieleden van gesneuvelde Australische soldaten.


  De prins van Wales legde een krans bij het oorlogsmonument voor de omgekomen militairen, waarna hij de tijd nam om met de familie te spreken. Charles bezocht later op de dag de defensiebasis waar hij uitleg kreeg van militairen over hun werkzaamheden. Ook nam hij plaats op een patrouilleboot voor een korte rondleiding door de haven van Darwin, de hoofdstad van het Northern Territory. 

  Charles verbleef de afgelopen week down under. Vorige week opende hij samen met zijn echtgenote Camilla de Gemenebest Spelen en bezochten ze samen het sportersdorp. Verder maakte de prins onder meer stops in Brisbane, Bundaberg, Cairns en Vanuatu.

  11 april 2018 - 09:42