×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla reiken prijzen uit

  Charles en Camilla reiken prijzen uit

  Prins Charles en zijn echtgenote Camilla hebben namens koningin Elizabeth de tweejaarlijkse prijzen voor hoger en voortgezet onderwijs, de zogenoemde Queen's Anniversary Prizes uitgereikt.


  De prins van Wales en de hertogin van Cornwall gaven op Buckingham Palace de prijzen aan universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstituten. Bij de beoordeling van de toekenning van de prijzen wordt gekeken naar criteria zoals innovatie en maatschappelijk nut. Ook prinses Anne was bij de uitreiking aanwezig.

  De prijs is in de jaren '90 in het leven geroepen. Tot de winnaars van dit jaar behoorden de universiteit van Glasgow voor tientallen jaren taalonderzoek. Ook het Institute Of Cancer Research werd geëerd vanwege baanbrekend onderzoek naar prostaatkanker.

  23 februari 2018 - 09:36