×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla naar Colombia en Mexico

  Charles en Camilla naar Colombia en Mexico

  President Juan Manuel Santos van Colombia krijgt in het najaar bezoek van prins Charles. Dat heeft de net herkozen Colombiaanse leider zelf verteld bij de ondertekening van een internationaal verdrag dat de bescherming regelt van moerasgebieden in het Chiribiquete Nationaal Park in het zuiden van Colombia.


  Het park is recentelijk in grootte verdubbeld en is nu ongeveer net zo groot als België. Er wonen inheemse stammen, en er zijn tientallen unieke en vaak bedreigde diersoorten, waaronder reptielen, vlinders en vogels. In het gebied stromen verschillende rivieren. Santos was duidelijk trots op de komst in oktober van Charles, die al jaren strijd voor behoud van de natuur en bijzondere ecosystemen zoals het stroomgebied van de Inirida-rivier dat nu wordt beschermd.

  Clarence House, het secretariaat van de prins, heeft vrijdag bevestigd dat Charles en zijn vrouw Camilla op verzoek van het Britse ministerie van Buitenlandse Zaken dit najaar naar Colombia en Mexico gaan.

  11 juli 2014 - 15:20