×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charles en Camilla bezoeken Britse tv-show

  Charles en Camilla bezoeken Britse tv-show

  Prins Charles en zijn vrouw Camilla hebben vandaag een bezoek gebracht aan de ITV-televisiestudio's. Ze waren te gast in This Morning naar aanleiding van het dertig jaar bestaan van het ochtendprogramma. Het interview wordt later uitgezonden.


  Presentatoren Holly Willoughby en Phillip Schofield keken gedurende de show van vandaag al uit naar hun ontmoeting met Charles en Camilla maar maakten zich wel een beetje zorgen of ze nog wel een serieus gesprek met het paar konden voeren aangezien er een rumproeverij op het programma stond. De twee grapten vervolgens dat ze wellicht een beetje aangeschoten zouden zijn.

  Hoe Holly en Phillip het er uiteindelijk van af brengen is donderdag te zien. Voor Charles en Camilla stond er vandaag ook een ontmoeting met andere televisiemakers van ITV op het programma naar aanleiding van het negentigjarig bestaan van de Royal Television Society, waar de prins beschermheer van is.

  31 januari 2018 - 14:57