×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine ‘blij om de deur uit te gaan’

  Eerste publieke optreden sinds bekendmaking zwangerschap

  Catherine ‘blij om de deur uit te gaan’

  Catherine heeft zin om weer aan de slag te gaan. De zwangere vrouw van prins William heeft dat dinsdag gezegd tijdens een ontmoeting met de president van Singapore en diens vrouw in Londen, zo schrijft het Britse Hello! Magazine.


  Het was de eerste werkdag voor Catherine sinds de bekendmaking van haar tweede zwangerschap. De presidentsvrouw was erg blij om de hertogin van Cambridge te zien, zo vertelde zij haar. Hierop zou Catherine hebben gezegd dat ze ook erg blij was. "Ik heb er echt naar uitgekeken om de deur uit te gaan", aldus de hertogin volgens Hello!.

  De ontmoeting vond plaats in een hotel in Londen vlak bij Kensington Palace, waar William en Catherine wonen. De zoon van prins Charles zou grapjes hebben gemaakt dat hun slaapkamer bijna te zien was vanuit de hotelkamer. Volgens het Britse blad was het duidelijk dat de hertogin genoot, ze straalde en lachte van oor tot oor, aldus Hello!.

  De afgelopen weken moest Catherine haar officiële verplichtingen afzeggen omdat ze last had van een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Ze is nu ongeveer 12 weken zwanger en intussen gaat het wat beter met haar. Eerder deze week maakte het Koninklijk Huis bekend dat het stel in april zijn tweede kindje verwacht.

  21 oktober 2014 - 16:39