×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Catherine bezoekt set Downton Abbey

  Hertogin van Cambridge in gesprek met acteurs

  Catherine bezoekt set Downton Abbey

  De hertogin van Cambridge heeft een bezoekje gebracht aan de set van de populaire tv-serie Downton Abbey. De zwangere Catherine werd in de Ealing Studios ontvangen door de bedenker van de show, Julian Fellowes. Ze kreeg een tour achter de schermen en ging op de foto met de cast van de show.


  In de make-upruimte ontmoette ze actrice Phyllis Logan, die Mrs. Hughes speelt in de Britse serie. Ook acteur Robert James Collier oftewel butler Thomas was hierbij aanwezig. Hij grapte tegen de hertogin: "Je komt precies op het juiste moment, Phyllis krijgt net haar Botox ingespoten." Dame Maggie Smith, die Violet Crawley vertolkt, kon wegens ziekte helaas niet bij het koninklijk bezoek zijn.

  Verder nam Catherine een kijkje op de kostuum- en rekwisietenafdeling. De vrouw van prins William is een grote fan van het historische drama en was dan ook zeer verheugd een kijkje te mogen nemen in de studio's, waar ze zelfs een halfuur langer dan gepland bleef.

  Actrice Lesley Nichol, die kokkin Mrs Patmore speelt, vertelt aan Mail Online: "Ik denk dat de hertogin het heel leuk vond. We wisten voordat ze kwam dat ze een fan is en ze wist dan ook een heleboel. Ze vroeg ons hoe onze levens zijn veranderd sinds de show en om eerlijk te zijn praatte ik zo veel dat ze amper de kans kreeg er een woord tussen te krijgen."

   

  The Duchess of Cambridge unveils a plaque to commemorate her visit to the set of Downton Abbey at Ealing Studios #DuchessAtDownton

  Een video die is geplaatst door Kensington Palace (@kensingtonroyal) op

   

  12 maart 2015 - 15:29