×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Wat een soap

  Door Marc van der Linden

  De Britse monarchie wordt over de hele wereld als een soapopera gevolgd. Als er wat gebeurt rond Meghan en Harry, Kate en William of Charles en Camilla is dat wereldnieuws, maar wie een echte soapopera wil, zou het Luxemburgse hof moeten volgen. Met name groothertogin Maria Teresa lijkt een kwalijke rol te spelen. Zo zouden…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla krijgt verjaardagstaart op de Scilly-eilanden

  Camilla krijgt verjaardagstaart op de Scilly-eilanden

  Camilla, de hertogin van Cornwall, is dinsdag 71 jaar geworden. Ze viert haar verjaardag op de Britse Scilly-eilanden. Zij en haar man prins Charles gaan langs St. Mary's en St. Martin's, onderdeel van het hertogdom Cornwall.


  Charles en Camilla zijn bezig met hun jaarlijkse bezoek aan Cornwall, het graafschap in het uiterste zuidwesten van Engeland. Dinsdag staat dag drie op het programma, waar bij een opening taart op het programma stond voor Camilla.

  De hertogin sneed maandag ook al een verjaardagstaart aan, maar die was niet voor haarzelf. De Cornwall Community Foundation vierde een feestje, waar Camilla als beschermvrouwe de eer kreeg om als eerste het mes in de taart te zetten.

  17 juli 2018 - 11:14