×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla eert ‘vrouwen van het jaar’

  Camilla eert ‘vrouwen van het jaar’

  Camilla, de hertogin van Cornwall, was maandag aanwezig bij de jaarlijkse lunch voor vrouwen die veel hebben betekend voor de Britse samenleving.


  De echtgenote van prins Charles reikte daar de Barclays Women of the Year Award uit aan de vrouwelijke hulpverleners die zich inzetten tijdens en na de aanslag in Manchester eerder dit jaar.

  Voor de vierhonderd uitgenodigde 'vrouwen van het jaar' uit alle mogelijke gelederen van de maatschappij hield Camilla een speech. 'Jullie vertegenwoordigen niet alleen jezelf en wat jullie hebben bereikt, maar ook miljoenen andere vrouwen die elke dag het verschil maken', sprak de hertogin.

  17 oktober 2017 - 10:32