×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bruiloft prinses Beatrice is weer uitgesteld

  Wederom commotie rond haar vader prins Andrew

  Bruiloft prinses Beatrice is weer uitgesteld

  Prinses Beatrice heeft haar huwelijk met vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi voor de tweede keer moeten uitstellen.


  De commotie rond de vriendschap tussen zakenman Jeffrey Epstein en haar vader prins Andrew heeft wederom roet in het eten gegooid. Meldt althans The Sun.

  De 31-jarige Beatrice en de 36-jarige Edoardo zouden aanvankelijk begin mei in het huwelijksbootje stappen, maar dat lukte niet. Vervolgens was een ceremonie gepland in de Guards Chapel, maar ook die was geannuleerd nadat Andrew zijn koninklijke taken had neergelegd. Nu zou het huwelijk plaatsvinden op 29 mei. Welke locatie is geboekt voor de ceremonie is nog niet bekend. Wel zou zoals gebruikelijk een receptie op Buckingham Palace worden georganiseerd.

  Koning Elizabeth hoopt volgens ingewijden dat de bruiloft van haar kleindochter de familie weer bij elkaar brengt na het schandaal rond Andrew en de ‘megxit’. “De Queen heeft iedereen gevraagd samen te komen en een verenigd front te vormen.”

  De verloving van Beatrice en Edoardo, die in september was aangekondigd, is de laatste maanden overschaduwd door het nieuws rond Andrew en de zaak Epstein. Zo was de hertog van York in december ook niet aanwezig bij haar verlovingsfeest. Ook lieten zenders BBC en ITV weten het huwelijk niet live te gaan uitzenden. Dit terwijl de bruiloft van haar zusje Eugenie in 2018 wel live te volgen was bij ITV.

  4 februari 2020 - 14:48