×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bruiloft Beatrice en Edoardo vindt eind mei plaats

  Schandaal rond prins Andrew deed huwelijksfeest telkens opschuiven

  Bruiloft Beatrice en Edoardo vindt eind mei plaats

  De Britse prinses Beatrice (31) en vastgoedmagnaat Edoardo Mapelli Mozzi (36) gaan eind mei met elkaar trouwen, dat melden onder meer People en Hello! Magazine. De bruiloft vindt plaats op 29 mei.


  De receptie is op Buckingham Palace, waar ook prins William en Catherine in 2011 hun huwelijksfeest hielden, nadat zij elkaar in Westminster Abbey het jawoord gaven. Waar de ceremonie van Beatrice en Edoardo plaats vindt, is nog niet bekend. Er wordt gefluisterd dat Guards Chapel, de kerk tegenover het paleis, daar het decor van is.

  Beatrice en Edoardo maakten in september vorig jaar hun verloving bekend. In de maanden daarna stond echter niet Beatrice, maar haar vader prins Andrew in de schijnwerpers. Hij kwam veelvuldig negatief in het nieuws vanwege zijn vriendschap met de van misbruik verdachte zakenman Jeffrey Epstein. Al die aandacht heeft het huwelijk van Beatrice en Edoardo ook telkens doen opschuiven.

  6 februari 2020 - 13:07