×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Brabantse Jelle geeft Meghan een kus na finale

  Brabantse Jelle geeft Meghan een kus na finale

  De Nederlandse rolstoelbasketballer Jelle van der Steen is wereldnieuws. Na de finale tijdens de Invictus Games kreeg de aanvoerder van het Nederlandse team de zilveren medaille uitgereikt door Meghan, de hertogin van Sussex. Van der Steen nam de gelegenheid te baat om de royal spontaan een zoen te geven.


  De zoen bleef niet onopgemerkt. Op verschillende nieuwssites over de hele wereld is te zien hoe de rolstoelbasketballer de echtgenote van de Britse prins Harry een zoen geeft.

  De zoen was voor Van der Steen een doekje voor het bloeden. De Nederlandse rolstoelbasketballers verloren namelijk de finale.

  29 oktober 2018 - 08:36