×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bijzondere jeugdfilmpjes Britse koningin vrijgegeven

  Filmmateriaal uit privécollectie koninklijke familie te zien op tentoonstelling

  Bijzondere jeugdfilmpjes Britse koningin vrijgegeven

  Er zijn bijzondere beelden vrijgegeven van de Britse koningin Elizabeth en haar zus prinses Margaret. In het kader van een tentoonstelling over de kindertijd van de Britse royals is filmmateriaal beschikbaar gesteld uit de privécollectie van de koninklijke familie.


  De nooit eerder vertoonde beelden geven een ongekende blik in het leven als jong lid van een koninklijke familie. De kijker ziet de jonge koningin Elizabeth en prinses Margaret samen liefdevol spelen, dansen en zingen. Ook prins Charles komt voor in de opnames. Als klein mannetje rijdt hij vrolijk rond op een oranje speelgoedtractor.

  Het materiaal is onderdeel van de tentoonstelling Royal Childhood, vanaf zaterdag te zien in Buckingham Palace. De expositie omvat zo'n 250 jaar koninklijke geschiedenis en bevat naast filmopnames bovendien exclusieve foto's, speelgoed, familiecadeautjes en kinderkleding.

  25 juli 2014 - 10:09