×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Meest gelezen

 • Elizabeth’s wraak op Marokkaanse koning

  Door Marc van der Linden

  Koningin Elizabeth staat bekend om haar onkreukbaarheid. Dat is bij de Oranjes wel anders. Bij Beatrix kon, vooral toen ze nog koningin was, soms het gezicht op onweer staan. Onze huidige koning kan ergernissen maar moeilijk kan verbergen en zijn grootmoeder, koningin Juliana, kon zelfs publiekelijk stampvoeten als het niet ging zoals zij wilde. Maar…

  Lees column
 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Appartement 1 in Kensington Palace klaar voor Harry en Meghan

  Appartement 1 in Kensington Palace klaar voor Harry en Meghan

  Het lijkt erop dat prins Harry en zijn vrouw Meghan eindelijk naar hun nieuwe appartement op Kensington Palace kunnen verhuizen. Volgens de Daily Mail zijn de renovatiewerkzaamheden zo goed als klaar.


  Het 21 kamers tellende optrekje, ook wel bekend als Apartment 1 aan de westzijde van het paleis, werd het afgelopen jaar voor zo'n 1,4 miljoen pond onder handen genomen. Onder meer het dak en de ramen werden deels vervangen. De steigers rondom het gebouw zijn nu verdwenen.

  Wanneer Harry en Meghan hun nieuwe appartement betrekken worden ze directe buren van prins William en zijn vrouw Kate. De twee flats hebben zelfs aangrenzende deuren, wat betekent dat de broers en hun echtgenotes elkaar kunnen bezoeken zonder naar buiten te stappen. William en Catherine wonen in Apartment 1A.

  Meghan trok na haar verloving met Harry in bij haar aanstaande echtgenoot in Nottingham Cottage, aan de noordkant van het eigenlijke paleis. Kensington Palace en het terrein daarvan herbergt ook nog een reeks andere Britse royals. Zo hebben prinses Eugenie en haar verloofde Jack Brooksbank zich er recent gevestigd.

  5 oktober 2018 - 13:43