×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Andrea Bocelli treedt vrijdag op tijdens het huwelijk van prinses Eugenie

  Andrea Bocelli treedt vrijdag op tijdens het huwelijk van prinses Eugenie

  Andrea Bocelli treedt inderdaad op tijdens het huwelijk van prinses Eugenie en Jack Brooksbank. De operaster zingt twee nummers tijdens de ceremonie in St George's Chapel. Geruchten dat Bocelli aanwezig zou zijn op de bruiloft, die vrijdag plaatsvindt, deden al de ronde.


  Ook The Royal Philharmonic Orchestra, waarvan Eugenies vader prins Andrew beschermheer is, treedt op. "Het was een groot genoegen om met prinses Eugenie en Jack Brooksbank samen te werken om de muziek voor hun speciale dag te plannen", zegt James Willliams van het orkest. "We wensen het paar veel geluk."

  De bruidstaart is van de hand van Sophie Cabot. Zij heeft de opdracht gekregen een 'traditionele taart met een moderne twist' te maken. Het moet een red velvet cake met chocolade worden, in herfstkleuren met suikerwerk in de vorm van klimop. Sophie is "dolblij" dat ze de "geweldige kans krijgt om zo'n speciale en unieke taart te maken". "Het was heerlijk om met prinses Eugenie en Jack samen te werken en ik hoop echt dat ze genieten van de taart."

  Ook is meer bekendgemaakt over de betrokkenheid van militairen. Tijdens de ceremonie treden de State Trumpeteers van het muziekkorps van de Household Cavalry op. Na afloop van de huwelijksvoltrekking staan leden van het Nijmegen Company Grenadier Guards, waarvan prins Andrew erekolonel is, bij de trap van St George's Chapel. Het korps is vernoemd naar de Nederlandse stad vanwege Operation Market Garden. Terwijl Eugenie en Jack in een koets een rondrit maken, klinkt doedelzakmuziek van The Royal Regiment of Scotland.

  8 oktober 2018 - 14:13